torsdag 15. oktober 2009

Nordmenn dårligst i Europa på å spise frukt og grønt !


Nå må det skje noe !
Norge er på bunn i Europa når det gjelder inntak av friske frukt og grønnsaker. Til tross for dette vil inntaket av frukt og grønt bli redusert med 13ooo (trettentusen) tonn fra 2008 til 2009. Det mest utrolige av alt er at dette skjer samtidig med at forbruket av cola, snacks og sjokolade stiger kraftig. Nordmenn bytter altså ut frisk frukt med sjokolade og cola.

Hva gjør vi !
Mange skriker etter myndighetene. Reduser moms, mer informasjon i skoler og på arbeidsplasser og mer reklame. Høyere avgift på skadelige produkter med mye sukker osv osv.
Saken er at ingen ting skjer før den enkelte person selv oppdager at det kostholdet man har selv og det man tilbyr barna er totalt feil. Det må være en vilje til endring, bort fra sukker, dårlig fett og dyre ferdige retter fra butikkhyllene.

Herbalife gir deg et balansert måltid med vitaminer og mineraler som kroppen din trenger. Vi anbefaler våre produkter i kombinasjon med frukt, grønnsaker, rene kjøttprodukter, kylling og fisk. En perfekt kombinasjon uansett livssituasjon.

Kilde: Helsedirektoratet, Opplysningskontoret for Frukt og Grønt, Statens Institutt for Forbruksforskning.

Ingen kommentarer: