torsdag 2. juli 2009

Kroppsanalyse - farlig ved feil bruk !

Hvor mye muskler og fett er det i kroppen din?

På de fleste treningsentre kan du i dag kjøpe en Kroppsanalyse og få en komplett gjennomgang av hva kroppen din består av! Du får blant annet vite:

  • Muskelmasse i kg.
  • Fettmasse i kilo og prosent.
  • Hvileforbrenning i kcal.
  • Total vannmengde i kroppen.
  • Fordeling av muskelmasse (kroppsbalanse).
  • Din metabolske alder.
  • Bukfett (visceralt fett).

Hvorfor kroppsanalyse?

  • Du får en pålitelig analyse av din fysiske helsetilstand.
  • Du kan følge endringene i helse, form og treningseffekt fra test til test.

Testen varer 15 minutter inklusive en gjennomgang av tallene. Under selve målingen står du barføtt på en plattform samtidig som du holder i to håndtak.

Oppfølgingen kan være farlig dårlig.

Den informasjonen du får fra denne kroppsanalysen sier mye, men etterlater mange spørsmål. Uten oppfølging, blir det fort en katastrofe. Selv en enkel gjennomgang av tallene, blir glemt fort. Du som scanner MÅ ta ansvaret for videre oppfølging av personen. Mange spørsmål dukker opp og ved overvekt kan personen sette i gang en skandaløs helsefarlig slankeprosess. Eneste alternativ er langvarig oppfølging. Det gjelder å ta ansvar. Professor Jorun Sundgot Borgen er krystallklar på at det å scanne en person uten videre oppfølging er svært uheldig.

Koster flesk !

Treningsenterne tar vanligvis kr 350,- og oppover for denne testen. Testen bør gjennomføres jevnlig for å ha noen verdi og ofte finnes det muligheter for å kjøpe 10 tester i slengen med noe rabatt.

Selv med rabatt blir dette tusenvis av kroner. Etter min oppfatning er dette ennå en mulighet som treningsenterne bruker til å suge enda mer penger fra kunder som allerede er fanget i garnet. Ikke bare legger allerede kundene igjen 500,- til 700,- hver måned i medlemsavgift + mange legger igjen penger til personlig trener og nå skal de dra inn penger på kroppsanalyse.

I tidligere tider var både personlige oppfølging ( idag kalt personlig trener) og ulike tester en del av det som var inkludert i medlemsavgiften. Etter at markedet styres av store kjeder, blir mindre og mindre inkludert.

GRATIS KROPPSANALYSE.

som en del av min oppfølging av mine kunder gjennomfører jeg alltid en kroppsanalyse GRATIS ved hver eneste konsultasjon. Dette gjør at det er mulig å veilede kunden til å justere kosthold og trening. Jeg oppfatter det som en helt naturlig del av mitt tilbud, som det ville vært helt feil å ta betalt for.

Se denne videoen:

Ønsker du GRATIS kroppsanalyse.

Ta kontakt med meg på 90570500, eller kjell@lifepoint.no eller en annen Herbalife distributør som du er i kontakt med.

Sjekk ut våre produkter.


1 kommentar:

KroppsAnalyse sa...

Heisan.

her er fakta om InBody 720, enhver som har tatt test får også mulighet til å få faglig tilbakemelding fra oss, og vi opplever at kundene er svært fornøyd med vår tjeneste.Oppfølging på stedet, i etterkant og på web .


InBody vs konkurrenter


InBody 720 er den eneste måleinstrumentet som IKKE bruker estimering av fett og muskulatur basert på historiske data eller kjønn og alder.
InBody 720 viser 3 typer fett, depot fett, viceralt fett og underhudsfett (kalipertest venstre biceps)
InBody 720 er det eneste måleinstrumentet som beregner idealvekt og samtidig tar hensyn til personens muskelmasse.
InBody 720 er det eneste måleinstrumentet som måler skjelletmuskulaturen som er den muskulaturen som endres via fysisk aktivitet.
InBody 720 er det instrumentet med lengst analysetid og som måler med flest frekvenser, samt den eneste med 1000hz.
Flere konkurrerende maskiner bruker BMI som normal, dette er målemetoder som er på vei ut.
Man trenger ikke å være standard eller atletisk for å få like resultateter, da dette ikke registreres inn på InBody.
InBody 720 har en større rekkevidde (range) på sin måling av viceralt fett.
InBody 720 lagrer de 10 siste testene på resultatskjema.
InBody viser liv-hoftevidde og ødem.


sjekk også www.bodyanalyse.no