mandag 20. juli 2009

Intelligent ernæring for alle !


Kunne du tenke deg å..
* Føle deg piggere og mer energisk?
* Oppnå din idealvekt?
* Øke din utholdenhet?
* Forbedre din prestasjonsevne?
* Ha mindre vondt etter hard trening?
* Restituere deg raskere?
* Se betydelig merkbare resultater av din trening?

Herbalife er blant annet offisiell næringssponsor til Holmenkollstafetten, Team Etto Høydahl, Molde FK, KnarvikMila, Lidingöloppet og det finske ishockeylandslaget.

For at idrettsfolk og såvel mosjonister som eliteutøvere skal få maksimalt utbytte av sin trening og kunne prestere optimalt kreves det at man forsyner kroppen med optimal ernæring. Derfor er det helt naturlig at Holmenkollstafetten, Lidingöloppet, det finske ishockeylandslaget og mange andre har valgt Herbalife som offisiell næringssponsor.

søndag 19. juli 2009

Trening og mosjon - hva er hva ?

Håpløs jungel av "gode" råd.

Jeg forstår at mange kan bli forvirret av råd som dumper ned i postkassen, i aviser, ukeblad og magasiner. Store overskrifter som "Ned i vekt på 1-2-3", Ned 7 kg på 3 uker", "Kom i form på 3 uker", "Snarveien til bedre helse", " 12 minutter trening hver dag er nok !"
Du skal være flink på jobben, flink med barna, flink med huset, flink til å lese, flink med data, flink med kosthold, flink med trening osv osv osv. Alt skal være så effektivt at det er svært lett at alt ender opp som stress og vi føler at vi ikke får til noe som helst. Jeg skjønner at folk blir drittlei av alt de bør gjøre hele tiden.

Finnes det snarveier ?

Dessverre finnes det ingen snarveier. De overskrifter og annonser du leser er enten laget for å selge aviser/blader eller produkter. Noen skal ha dine penger, men har ikke noe ansvar for om du oppnår resultater.

Sett av tid - tenk langsiktig!

De fleste er nok enige om at en god helse er viktig og en forutsetning for alle andre aktiviteter du gjør i livet. Du setter bilen på service hos en forhandler du har tillit til. Du betaler litt mer for at bilen skal holde lengre og være trygg for deg og familien. På samme måte må du tenke langsiktig og sette fokus på egen helse.
Hva skal til for å komme i bedre form ?

Det er alltid mulighet for å bli rammet og ulykker og sykdommer du ikke kan påvirke selv. Det viktigste du KAN påvirke er imidlertid ditt kosthold og hvordan du holder kroppen i form. Mange blir forledet til å tro at en 60 minutters trening et par ganger i uken er tilstrekkelig. Det er det ikke !

Det minste du har behov for er 60-90 minutters rask gange 3-4 ganger per uke, kombinert med riktig kosthold. Å bytte ut heis med trapp, gå mest mulig i stedet for å kjøre bil, ta i ekstra når du vasker huset etc etc er vel og bra, men det MÅ komme i tillegg. Rask gange betyr at du går deg skikkelig svett. Alt annet er å drive et sjansespill med din egen helse.

Sett av god tid til til din mosjon, ikke press det innimellom andre aktiviteter og la mobilen ligge igjen hjemme. Nyyyyyt turen, se på omgivelsen og gjør dette til fysisk og psykisk velvære.

torsdag 2. juli 2009

Kroppsanalyse - farlig ved feil bruk !

Hvor mye muskler og fett er det i kroppen din?

På de fleste treningsentre kan du i dag kjøpe en Kroppsanalyse og få en komplett gjennomgang av hva kroppen din består av! Du får blant annet vite:

  • Muskelmasse i kg.
  • Fettmasse i kilo og prosent.
  • Hvileforbrenning i kcal.
  • Total vannmengde i kroppen.
  • Fordeling av muskelmasse (kroppsbalanse).
  • Din metabolske alder.
  • Bukfett (visceralt fett).

Hvorfor kroppsanalyse?

  • Du får en pålitelig analyse av din fysiske helsetilstand.
  • Du kan følge endringene i helse, form og treningseffekt fra test til test.

Testen varer 15 minutter inklusive en gjennomgang av tallene. Under selve målingen står du barføtt på en plattform samtidig som du holder i to håndtak.

Oppfølgingen kan være farlig dårlig.

Den informasjonen du får fra denne kroppsanalysen sier mye, men etterlater mange spørsmål. Uten oppfølging, blir det fort en katastrofe. Selv en enkel gjennomgang av tallene, blir glemt fort. Du som scanner MÅ ta ansvaret for videre oppfølging av personen. Mange spørsmål dukker opp og ved overvekt kan personen sette i gang en skandaløs helsefarlig slankeprosess. Eneste alternativ er langvarig oppfølging. Det gjelder å ta ansvar. Professor Jorun Sundgot Borgen er krystallklar på at det å scanne en person uten videre oppfølging er svært uheldig.

Koster flesk !

Treningsenterne tar vanligvis kr 350,- og oppover for denne testen. Testen bør gjennomføres jevnlig for å ha noen verdi og ofte finnes det muligheter for å kjøpe 10 tester i slengen med noe rabatt.

Selv med rabatt blir dette tusenvis av kroner. Etter min oppfatning er dette ennå en mulighet som treningsenterne bruker til å suge enda mer penger fra kunder som allerede er fanget i garnet. Ikke bare legger allerede kundene igjen 500,- til 700,- hver måned i medlemsavgift + mange legger igjen penger til personlig trener og nå skal de dra inn penger på kroppsanalyse.

I tidligere tider var både personlige oppfølging ( idag kalt personlig trener) og ulike tester en del av det som var inkludert i medlemsavgiften. Etter at markedet styres av store kjeder, blir mindre og mindre inkludert.

GRATIS KROPPSANALYSE.

som en del av min oppfølging av mine kunder gjennomfører jeg alltid en kroppsanalyse GRATIS ved hver eneste konsultasjon. Dette gjør at det er mulig å veilede kunden til å justere kosthold og trening. Jeg oppfatter det som en helt naturlig del av mitt tilbud, som det ville vært helt feil å ta betalt for.

Se denne videoen:

Ønsker du GRATIS kroppsanalyse.

Ta kontakt med meg på 90570500, eller kjell@lifepoint.no eller en annen Herbalife distributør som du er i kontakt med.

Sjekk ut våre produkter.