fredag 12. mars 2010

Ole-Christian Fagerli om Herbalife


fredag 12. mars 2010

Lei av å være syk, tenker tilbake til 2006!

I år og ifjor har jeg vært mye små syk. I vinter har bank i bordet ikke hatt noen lange avbrekk, men jeg er litt små klein nå og da. Så jeg har tenkt litt tilbake til min beste sesong hvor det var minst sykdom. Nemelig 2006, da var jeg på pallen i alle ritt iløpet av sesongen utenom Birken (4), NM rundbane (4), skarverittet (7?) og NM maraton (7). En ganske javn sesong med andre ord.

Så hva gjorde jeg annerledes da? Av ting jeg kan komme på var at det året var vi sponset av Herbalife og jeg brukte dette hver dag. Jeg husker at jeg var veldig fornøyd da særlig med Shake de har. Har prøvd mye "tilsvarende" produkter i ettertid, men har aldri fått samme gode følelsen. Er vel egentlig dumt å slutte med noen man var fornøyd med, men da jeg sluttet i Team Høydahl og jeg ikke var sponset mere så ble det slik.

Som sagt har jeg kjøpt mye forskjellige produkter siste årene da jeg ikke er sponset av firmaer som har direkte ernæring. Det er veldig mye rart og mye jeg ikke har merket i det hele tatt. Men det som har funket bra har jeg vært veldig godt fornøyd med (2 merker). Mange har innvendinger mot å bruke feks måltidserstatning å sier at man kan bare spise vanlig mat isteden. Klart man kan det, men for min del er det sjelden at jeg har med meg et full godt måltid rett etter trening eller i bilen. Da syntes jeg det bra med shake. Men smaken er som baken! :-)

Så nå har jeg bestillt inn Herbailfe igjen og gleder meg til å bruke det igjen. Så da får vi se om Herbalife sammen med Windose som sponser meg med gel blir en konge kombo...